Produkty pro fluorid sírový (7)

Tavená alumina

Tavená alumina

Minerál bez obsahu železa, extrémně tvrdý a ostrý. Díky své silné abrazivní účinnosti je vynikající jako tryskací médium v průmyslu nerezové oceli a hliníku. Oblast použití: - Víceúčelové tryskací médium - Brusné, leštící a leštící prostředky - Keramické brusné kotouče a prostředky - Ochrana proti opotřebení a žáruvzdorné produkty Zrnitosti: FEPA zrnitosti: F8 - F220 Na přání lze vyrobit další zrnitosti. Balení: Big Bag (1 tuna); 25 kg pytle po 1 t na euro paletě
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000 Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 x 25 Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25 Kg pytel
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
L-Tryptofan

L-Tryptofan

L-Tryptofan slouží pro uvolněný spánek a více energie během dne. L-Tryptofan má schopnost se v těle přeměnit na serotonin. Ten slouží jako výchozí látka pro spánkový hormon melatonin. Tryptofan je mimo jiné v Německu schválen jako léčivo pro léčbu poruch spánku. L-Tryptofan je lék, který není na předpis, a doporučuje se v dávce 500 mg.
Xylitol

Xylitol

Náš biologický xylitol je biologické sladidlo na rostlinné bázi, které nabízí stejnou čistou sladkost jako cukr. Xylitol je bezbarvá nebo bílá krystalická látka, která je rozpustná ve vodě. Může být klasifikován jako polyalkohol a cukerný alkohol, zejména jako alditol.
Akridinová oranž - Jemné chemikálie

Akridinová oranž - Jemné chemikálie

CAS Č.: [65-61-2] Teplota skladování: 2-8°C EINECS: 233-353-6 Podmínky přepravy: pokojová teplota MW: 301,81 g/mol Vzorec: C17H20N3Cl CAS Č.:[65-61-2] Kód:00732
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.